Renovering

Vi har til vores kunders store tilfredshed, udført mange istandsættelser af høj kvalitet og med æstetikken i fokus.

JAMO Entreprise ApS løser alle former for renoveringsopgaver og totalentrepriser

​Gennem årene har vi udført en lang række af forskellige entrepriser og renoveringsopgaver

Fra helhedsløsninger til renovering af eksempelvis, tag, facader og gulve etc. Vi har til vores kunders store tilfredshed, udført mange istandsættelser af høj kvalitet og med æstetikken i fokus.

​Herunder flere forskellige boligforeninger, hvor fællesarealer har været nedslidt og lejligheder misligholdt. Vores kompetencer og erfaring spænder derfor vidt og vi er klar på, at udføre opgaver for dig.

Entreprenørfirma der ikke forlader en opgave før du er tilfreds

​Hos JAMO Entreprise ApS udfører vi hovedentrepriser inden for anlæg og byggeri. Vores speciale er alle former for tømrerarbejde, og vi har altid fokus på at levere kvalitet og service på et højt niveau.

Din tilllid er altafgørende

Detaljeorienteret arbejde

Håndværker med klasse

Kunderne er altid i fokus

Kontakt os for at få et uforpligtende byggetilbud

Du er altid mere end velkommen til at kontakte vores kompetente medarbejdere Christian og Jacki allerede i dag ved at ringe på vores telefoner. Du kan fange Christian(+45) 51 50 66 47 og Jacki kan fanges på (+45) 60 70 10 15. Du kan også sende os en forespørgsel på vores mail kontakt@jamoaps.dk.

Følg os på Facebook

Vi arbejder for private og erhverv i blandt andet Brønshøj, Herlev, Skovlunde og Ølstykke samt mange andre steder. Se mere af vores arbejde ved at følge os på Facebook.