Nyt tag

Vi benytter kun kvalitetsprodukter, som vi kan stå inde for, når vi indkøber materialer.

Nyt tag eller blot en tagrenovering

Overvejer du at få lagt et nyt tag?

Hos JAMO Entreprise ApS har vi stor erfaring med alle former for tømrerarbejde, herunder reparation og renovering af tag samt lægning af alle slags tage. Vi benytter kun kvalitetsprodukter, som vi kan stå inde for, når vi indkøber materialer. Vi holder til i Brønshøj, men vi har også kunder i blandt andet Herlev, Ølstykke og Skovlunde samt andre steder.

​Vi har ekspertise med eternit, tagpap og tegl

Tage holder ikke evigt, og der kan også være andre årsager til at få udskiftet taget. Måske ønsker du et andet tagmateriale, eller måske ønsker du en højere rejsning på taget. Der kan også være behov for isolering eller efterisolering.

​Vi lægger desuden tage på nybyggeri såsom et hus, et sommerhus eller en garage. Vi kan også bygge både tagkonstruktion og undertag, og vi har ekspertise med alle slags tagmaterialer til selve taget såsom tegl, eternit, tagpap og så videre.​

​Normalt sørger vi selv for byggematerialerne, men du er velkommen til selv at indkøbe dem. Vi tilbyder råd og vejledning, og vi lægger vægt på at få en god dialog, inden vi går i gang, så der er klare aftaler om, hvad vi skal. Vi har altid fokus på både service og kvalitet på et højt niveau.

Hvad koster et nyt tag?

Vores priser for et nyt tag afhænger især af valget af tagmaterialer, men også af behovet for eksempelvis efterisolering, eventuel forstærkning af tagkonstruktionen samt eventuelle reparationer med videre.

Entreprenørfirma der ikke forlader en opgave før du er tilfreds

​Hos JAMO Entreprise ApS udfører vi hovedentrepriser inden for anlæg og byggeri. Vores speciale er alle former for tømrerarbejde, og vi har altid fokus på at levere kvalitet og service på et højt niveau.

Din tilllid er altafgørende

Detaljeorienteret arbejde

Håndværker med klasse

Kunderne er altid i fokus

Kontakt os for at få et tilbud på tagarbejde

Du er meget velkommen til at høre mere om, hvad vi tilbyder, og vi tager gerne en snak om dine ønsker og behov. Vi kommer også meget gerne ud for at kigge på taget. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud på tagrenovering eller et nyt tag til en god og billig pris.

​Du kan ringe på telefon (+45) 51 50 66 47 for at aftale det nærmere forløb, eller du kan skrive til e-mail kontakt@jamoaps.dk.​

Følg os på Facebook

Vi arbejder for private og erhverv i blandt andet Brønshøj, Herlev, Skovlunde og Ølstykke samt mange andre steder. Se mere af vores arbejde ved at følge os på Facebook.