Køkkener

Vi har stor erfaring med installation af køkkener, og giver gerne også gode råd og tips.

Køkkenet har i mange år haft en særlig betydning for vores hjem

Her samles venner og familie, når der skal kokkereres og hygges. Derfor er køkkenet en central del, af den morderne bolig.

​Vi har stor erfaring med installation af køkkener, og giver gerne gode råd og tips, når det kommer til valg af materialer, funktionalitet og stil.

I dagens Danmark er køkkener mere åbne, hvorfor det er vigtigt, at kigge på boligens andre rum og stilarter når man skal vælge nyt køkken. Vores samarbejde med flere af Danmarks førende leverandører af køkkener betyder, at vi følger udviklingen af køkkentrends. Derfor får du en kompetent og professionel rådgivning, når du skal realisere dit drømmekøkken.

Entreprenørfirma der ikke forlader en opgave før du er tilfreds

​Hos JAMO Entreprise ApS udfører vi hovedentrepriser inden for anlæg og byggeri. Vores speciale er alle former for tømrerarbejde, og vi har altid fokus på at levere kvalitet og service på et højt niveau.

Din tilllid er altafgørende

Detaljeorienteret arbejde

Håndværker med klasse

Kunderne er altid i fokus

Kontakt os for at få et tilbud på nyt køkken

Du er altid mere end velkommen til at kontakte vores kompetente medarbejdere Christian og Jacki allerede i dag ved at ringe på vores telefoner. Du kan fange Christian(+45) 51 50 66 47 og Jacki kan fanges på (+45) 60 70 10 15. Du kan også sende os en forespørgsel på vores mail kontakt@jamoaps.dk.

Følg os på Facebook

Vi arbejder for private og erhverv i blandt andet Brønshøj, Herlev, Skovlunde og Ølstykke samt mange andre steder. Se mere af vores arbejde ved at følge os på Facebook.