Opbygning af træterrasse

Det er nødvendigt med en ordentlig opbygning af træterrasse, hvis den skal holde i mange år.

Opbygning af træterrasse i kvalitetsmaterialer

Vil du have mere at vide om opbygning af træterrasse?

Hos JAMO Entreprise ApS har vi stor ekspertise med tømrerarbejde, og vi laver alle former for træterrasser for private, men det kan også være for erhverv. Vi benytter altid holdbare kvalitetsmaterialer, når vi laver terrasser. Vores tømrerfirma ligger i Brønshøj, men vi har også kunder i blandt andet Herlev, Ølstykke, Skovlunde og flere andre steder.

En ordentlig opbygning af træterrasse forlænger levetiden

Det er nødvendigt med en ordentlig opbygning af træterrasse, hvis den skal holde i mange år. Derfor benytter vi kun de bedste byggematerialer, som vi selv kan stå inde for. Du er naturligvis velkommen til selv at skaffe byggematerialerne.

​De fleste træterrasser er hævet over jorden, og det giver en masse spændende muligheder for design. Der skal for eksempel være en trappe, og der skal måske være en form for rækværk. Vi kan endvidere lave et læhegn eller måske plads til en høj hæk i en af siderne. Plantekasser er også populære.​

Vi rådgiver gerne om, hvad der er bedst, og vi er gerne behjælpelig med at finde en, som kan lave en skitse eller en tegning. Vi lægger i det hele taget vægt på den gode dialog, inden vi går i gang, men også undervejs i forløbet. Klare aftaler og løbende samtaler udgør en væsentlig del af vores service.

Entreprenørfirma der ikke forlader en opgave før du er tilfreds

​Hos JAMO Entreprise ApS udfører vi hovedentrepriser inden for anlæg og byggeri. Vores speciale er alle former for tømrerarbejde, og vi har altid fokus på at levere kvalitet og service på et højt niveau.

Din tilllid er altafgørende

Detaljeorienteret arbejde

Håndværker med klasse

Kunderne er altid i fokus

Kontakt os i dag for at få et tilbud på en terrasse

Du er altid velkommen til at få mere at vide om, hvad vi tilbyder inden for terrasser, og vi tager gerne en snak om dine tanker og ideer. Vi kommer også gerne ud for at kigge på projektet, før vi laver et uforpligtende tilbud med en god pris for en træterrasse.

​Du kan ringe på telefon (+45) 51 50 66 47 for at finde et tidspunkt. Du kan også skrive til os på e-mail kontakt@jamoaps.dk.​

Følg os på Facebook

Vi arbejder for private og erhverv i blandt andet Brønshøj, Herlev, Skovlunde og Ølstykke samt mange andre steder. Se mere af vores arbejde ved at følge os på Facebook.