Nybyg

Vores ekspertise og rådgivning bygger på mange års erfaring med at udføre terrasser til huse og lejligheder af enhver art og til ethvert budget.

Opgaverne kan være af mange forskellige karakterer og udformninger, ude som inde

​Så mangler du en ny garage, udhus eller en terrasse, står vi gerne til rådighed med den helt rigtige løsning

​Vi har også stor erfaring indenfor gipslofter/vægge og nye gulve.

​Vores ekspertise og rådgivning bygger på mange års erfaring med at udføre terrasser til huse og lejligheder af enhver art og til ethvert budget. Vi rådgiver gerne om valg af materialer, terrassens form og størrelse, der har stor betydning for både husets værdi, og om du også er glad for terrassen mange år ud i fremtiden.​

Vi ser frem til at høre om dine byggetanker.

Entreprenørfirma der ikke forlader en opgave før du er tilfreds

​Hos JAMO Entreprise ApS udfører vi hovedentrepriser inden for anlæg og byggeri. Vores speciale er alle former for tømrerarbejde, og vi har altid fokus på at levere kvalitet og service på et højt niveau.

Din tilllid er altafgørende

Detaljeorienteret arbejde

Håndværker med klasse

Kunderne er altid i fokus

Kontakt os for at få et uforpligtende byggetilbud

Du er altid mere end velkommen til at kontakte vores kompetente medarbejdere Christian og Jacki allerede i dag ved at ringe på vores telefoner. Du kan fange Christian(+45) 51 50 66 47 og Jacki kan fanges på (+45) 60 70 10 15. Du kan også sende os en forespørgsel på vores mail kontakt@jamoaps.dk.

Følg os på Facebook

Vi arbejder for private og erhverv i blandt andet Brønshøj, Herlev, Skovlunde og Ølstykke samt mange andre steder. Se mere af vores arbejde ved at følge os på Facebook.