Køkkener​

Køkkenet har i mange år haft en særlig betydning for vores hjem. Her samles venner og familie, når der skal kokkereres og hygges. Derfor er køkkenet en central del, af den morderne bolig. 

Vi har stor erfaring med installation af køkkener, og giver gerne gode råd og tips, når det kommer til valg af materialer, funktionalitet og stil.

I dagens Danmark er køkkener mere åbne, hvorfor det er vigtigt, at kigge på boligens andre rum og stilarter når man skal vælge nyt køkken. Vores samarbejde med flere af Danmarks førende leverandører af køkkener betyder, at vi følger udviklingen af køkkentrends. Derfor får du en kompetent og professionel rådgivning, når du skal realisere dit drømmekøkken.

Du er altid mere end velkommen til at kontakte vores kompetente medarbejdere Christian og Jacki allerede i dag ved at ringe på vores telefoner.

Du kan fange Christian på 51 50 66 47 og Jacki kan fanges på 60 70 10 15.

Du kan også sende os en forespørgsel på vores mail Kontakt@jamoaps.dk

Entreprenør firma der ikke forlader en opgave før du er tilfreds

​Hos JAMO Entreprise ApS udfører vi hovedentrepriser inden for anlæg og byggeri. Vores speciale er alle former for tømrerarbejde, og vi har altid fokus på at levere kvalitet og service på et højt niveau.

Kontakt JAMO Entreprise ApS

Få et uforpligtende tilbud på en opgave ved at udfylde formularen.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt