Udskiftning af vinduer og døre i høj kvalitet

Er det tid til udskiftning af vinduer og døre? Hos JAMO Entreprise ApS tilbyder vi montering af vinduer og døre for private og erhverv. Vi udfører også reparation og vedligeholdelse, og du kan altid være sikker på at få kvalitet og service på et højt niveau. Vi holder til i Brønshøj, men vi har også kunder i blandt andet Herlev, Skovlunde og Ølstykke samt andre steder.

De fleste vælger energiruder og lavenergivinduer

Vi har stor ekspertise med både standardvinduer og vinduer efter mål. Vi samarbejder med flere af Danmarks førende leverandører, og vi kan levere alt fra det klassiske til det enkle og moderne. Derudover kan vi levere glaspartier, butiksglasfacader og lignende.

Vi er altid opdateret med det sidste nye inden for glas og ruder. Derfor kan vi levere alle former for lyddæmpende og energibesparende såsom energiruder og lavenergivinduer, som er meget populært.

​Vi har også stor ekspertise med reparation og restaurering af gamle vindueselementer, men under normale omstændigheder kan det bedre betale sig at få monteret nye vinduer.

Vi står naturligvis til rådighed med råd og vejledning i forhold til særlige ønsker til udformning og stil. Vi kommer også gerne med gode råd til vedligeholdelsen, så vinduerne kan fremstå pæne og holde i mange år.​

Vi lægger i det hele taget vægt på den gode service og det gode håndværk. Arbejdet skal med andre ord gøres ordentligt.

Hvad koster udskiftning af vinduer og døre?

Vores pris for udskiftning af vinduer og døre afhænger af dit valg af karme og ruder samt fabrikant. Det er populært med træ indvendigt og aluminium udvendigt samt med lavenergivinduer. Det er billig løsning, hvis man tænker langsigtet. Dertil kommer eventuelle tilskud og fradrag.

Priserne for udskiftning af døre afhænger blandt andet af, om de er indvendige eller udvendige. Indvendige celledøre er billig løsning, hvis de gamle er blevet skrammede.

Kontakt os for at få et tilbud på vinduesudskiftning

Du er altid mere end velkommen til at kontakte vores kompetente medarbejdere Christian og Jacki allerede i dag ved at ringe på vores telefoner.

Du kan fange Christian på 51 50 66 47 og Jacki kan fanges på 60 70 10 15.

Du kan også sende os en forespørgsel på vores mail Kontakt@jamoaps.dk

Entreprenør firma der ikke forlader en opgave før du er tilfreds

​Hos JAMO Entreprise ApS udfører vi hovedentrepriser inden for anlæg og byggeri. Vores speciale er alle former for tømrerarbejde, og vi har altid fokus på at levere kvalitet og service på et højt niveau.

Kontakt JAMO Entreprise ApS

Få et uforpligtende tilbud på en opgave ved at udfylde formularen.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt